Pulau Langkawi 2-8 Ogos 2009

October 5, 2009 mrs1zn1

slm…

ni cite pasal g pulau  langkawi pulak…daddy ade cfrn APSEC 2009…so mami dan illya ni nyebok jee laa..heheh..

b4 pergi tu..mami dok pikir2..x syok nya laa kalau g holiday tanpa camera kan…so kira punya kira..pikir punya pikir…hari sabtu b4 bertolak ke sban tu mami ajak daddy g jusco tebrau…utk…? cari camera baru laa…mami nak gantikan camera daddy yg dah hilang tuu..rasa bersalah sgt2…so mami beli je ape yg termampu…dgn rasa bangga..mami kata daddy x yah tambah sesen pun…tapi bile belek2..camere yg berkenan tu dah melampaui budget…so…minta laa simpati daddy…heheheh..(duit ada..tapi dah asingkan nak shopping kat langkawi)..hehehh..dah dapt ape dihajatkan…perjalanan diteruskan ke sban..bermlm kat sban semalm..

mami dan family gerak dr LCCT ke langkawi hari ahad  2 Ogos 2009….

IMG_0357

 

IMG_0362

IMG_0363

IMG_0366

IMG_0369

IMG_0371

IMG_0379

IMG_0378

IMG_0399

IMG_0400

IMG_0401

IMG_0402

IMG_0411

IMG_0425

IMG_0427

IMG_0416

IMG_0433

IMG_0441

IMG_0458

IMG_0460

IMG_0464

IMG_0467

IMG_0492

IMG_0493

IMG_0495

IMG_0506

IMG_0515

IMG_0516

IMG_0521

IMG_0524

IMG_0533

masa kat langkawi ni..ada sorg pegawai dr pulau sibu call mami..tanya camera mami yg hilang tu brand ape..caler ape…sbb dia kata kat tangan dia ada 4 camera yg dia jumpe…cite punya cite..soal punya soal…salah satu camera tu mami yg punya..ya Allah…Kau Maha Mengetahui..terima kasih Allah…so janji ngan mamat tu nak jumpe dia lps mami blk dr langkawi…heheh..suka benar hati mami…so skrg mami dan daddy ada 2 camera laa…hehehhe…

Advertisements

Entry Filed under: Uncategorized

One Comment Add your own

  • 1. Ayu  |  October 16, 2009 at 6:54 am

    hai.. blh ke komen kt cni? xde org komen pn. hehe..
    mgkn aku ketinggalan tp gmbr yg 1st btl2 la menunjukkn mmglaa illya ni anak en. izni. hehe.. selama ni dok tgk illya ni cute (no wonder la kan tgkla parents die) tp tidak ku perasan plak ikut muka ayahnye.. ;D


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to comments via RSS Feed

Pages

Categories

Calendar

October 2009
M T W T F S S
« Jul    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Most Recent Posts

 
%d bloggers like this: