Pulau Langkawi 2-8 Ogos 2009

slm…

ni cite pasal g pulau  langkawi pulak…daddy ade cfrn APSEC 2009…so mami dan illya ni nyebok jee laa..heheh..

b4 pergi tu..mami dok pikir2..x syok nya laa kalau g holiday tanpa camera kan…so kira punya kira..pikir punya pikir…hari sabtu b4 bertolak ke sban tu mami ajak daddy g jusco tebrau…utk…? cari camera baru laa…mami nak gantikan camera daddy yg dah hilang tuu..rasa bersalah sgt2…so mami beli je ape yg termampu…dgn rasa bangga..mami kata daddy x yah tambah sesen pun…tapi bile belek2..camere yg berkenan tu dah melampaui budget…so…minta laa simpati daddy…heheheh..(duit ada..tapi dah asingkan nak shopping kat langkawi)..hehehh..dah dapt ape dihajatkan…perjalanan diteruskan ke sban..bermlm kat sban semalm..

mami dan family gerak dr LCCT ke langkawi hari ahad  2 Ogos 2009….

IMG_0357

 

IMG_0362

IMG_0363

IMG_0366

IMG_0369

IMG_0371

IMG_0379

IMG_0378

IMG_0399

IMG_0400

IMG_0401

IMG_0402

IMG_0411

IMG_0425

IMG_0427

IMG_0416

IMG_0433

IMG_0441

IMG_0458

IMG_0460

IMG_0464

IMG_0467

IMG_0492

IMG_0493

IMG_0495

IMG_0506

IMG_0515

IMG_0516

IMG_0521

IMG_0524

IMG_0533

masa kat langkawi ni..ada sorg pegawai dr pulau sibu call mami..tanya camera mami yg hilang tu brand ape..caler ape…sbb dia kata kat tangan dia ada 4 camera yg dia jumpe…cite punya cite..soal punya soal…salah satu camera tu mami yg punya..ya Allah…Kau Maha Mengetahui..terima kasih Allah…so janji ngan mamat tu nak jumpe dia lps mami blk dr langkawi…heheh..suka benar hati mami…so skrg mami dan daddy ada 2 camera laa…hehehhe…

1 comment October 5, 2009

Pualu Sibu – 26-29 Julai 2009

slm sume…

lama benau mami x update blog ni kan..bz giler sejak 2 menjak ni..lg pun kat opis mami tu..sume dah kene blok..yahoo pun dah x ok dah…leceh betul..so kalo nak update masa kat umah je la..tapi masalahnya..bile dah kat umah..dah penat..mlm..bz benda lain plak..so jadinya…x update laa…heheheh

ni mami  nak cite ape yg berlaku bln 7..ada program latihan mentor/mentee dan bengkel pegawai2 kanan JKR Johor kat Pulau Sibu selama 4 hari..semua J41 ke atas diwajibkan hadir…

ni kire 1st time laa mami hadir khursus mcm ni..mami dpt kenal sume staf JKR Johor dgn lebih dekat…layan je gambar2 ni eik…dah x reti nak tulis ape dah ni..

DSC05124

kat jeti..nak berlayar dah ni..heheh

DSC05127

bersama x-bos

DSC05130

DSC05131

pemain bole tampar negara..hahahah

DSC05134

lepas gian beb..

DSC05137

DSC05140

mkn malam…

DSC05149

org2 kuat JKR Johor

DSC05165

seminar lagi…

DSC05169

sesi berkenalan…

DSC05173

gambar lagi…

DSC05184

dan lagi…

DSC05188

blk dah…DSC05191dlm bot..nak blk dah..babai pulau sibu…

nak jadikan cerita..sampai je umah..dah kemas2..mami pun bersemangatla nak tunjukkan gambar2 mami kat illya dan daddy…cari punya cari..camera x jumpe..call  yati..kot2 laa dia ada nampak …tanya zairi..kot2 la ada tertinggal dlm kete dia…tapi last2 x jumpe gak…sedih beb…esoknya mami bgtau kak halimah…dia ni urusetia..so dia call kan pegawai kat pualu sibu..so tunggu punya tunggu..dah seminggu…camera x jumpe gak..so…maknanya camera yg daddy beli kat UK dah hilang…..ampun daddy…mami x sengaja………..

ok la eik…nak tau kisah camera mami tu…tungguuuuuu

1 comment October 5, 2009

Happy b’day to Kak Latifah…

Allah selamatkan kak Lat…Allah selamatkan kak Lat…Allah selamatkan Kak Lat sekeluarga..Allah selamatkan Kak Lat….

masih x terlambat mami nak ucapkan happy b’day to kak Latifah aka Kak Lat…juruteknik kanan kat jkr (bngunan)..pada 1 julai 2009 yg ke 52 thn kan…ye ker kak???…heheh…satu acara kecil-kecilan diadakan kat opis….so layan je la gambar2 ye….

DSC_6714

b’day cake..

DSC_6717

b’day ladies….(hai kak lat..len kali tiup lilin dulu..baru potong kek…x sabar2..heheh)

DSC_6722

org2 kuat jkr…heheh…

DSC_6728

mami dan yati dan kak umie…

dan hari ni juga (1 julai) mami telah ditukarkan dr projek2 khas ke projek pendidikan…alasanya projek pendidikan ada 1 engineer jee…x cukup nak  handle sume projek….x best nye..tukau bos…tinggalkan en rahmat…tinggalkan yati…tapi yg best nya..mami dpt bilik baru…yg lebih selesa..heheh…

baru je masuk 2-3 hari ke pendidikn…mami dah nangis…dah sedih…rasa x best nya dok sini..bkn sbb keje yg berlambak…tapi anak2 buah yg…………….hehehheh…..eeemmmmm…phm2 je laa….

peringatan pd diri mami sendiri dan org2 di luar sana…sape mkn cili dia laa rasa padas kan……

‘sedarla sapa diri kite sebenarnya..kalo bukan hak kite..jgn amik..bg laa pd yg berhak…hormatilah pd bos w/laupun kite rasa kite terlebih pandai dr bos….kalo laa ko tu pandai sgt…napelaa x jadi bos jee……’

mami yg geram…

4 comments July 5, 2009

Kedatangan Rejab – 24 Jun 2009

Sama samalah kita ingat mengingati amalan amalan mulia yang penuh berkat ini……….
BULAN REJAB

(Rabu) kita memasuki bulan Rejab.. Bulan Rejab adalah bulan Allah swt. Let’s overview ada apa di sebalik bulan Rejab itu.
Diriwayatkan bahwa Rasulullah saw telah bersabda, “Ketahuilah bahwa bln Rejab itu adalah bulan ALLAH swt, maka:”

1. Barang siapa yang berpuasa 1 hari dalam bulan ini dengan ikhlas, maka pasti ia
mendapat keredhaan yang besar dari ALLAH swt
2. Dan barang siapa berpuasa pada tanggal 27 Rejab /Isra Mi’raj (Isnin, 20 Julai 2009) akan mendapat pahala seperti 5 tahun berpuasa
3. Barang siapa yang berpuasa 2 hari di bulan Rejab akan mendapat kemuliaan di sisi ALLAH swt
4. Barang siapa yang berpuasa 3 hari yaitu pada tanggal 1, 2, dan 3 Rejab (24, 25, 26 Jun 2009) maka ALLAH swt akan memberikan pahala seperti 900 tahun berpuasa dan menyelamatkannya dari bahaya dunia dan seksa akhirat
5. Barang siapa berpuasa 5 hari dalam bulan ini, insyaallah permintaannya akan dimakbulkan Allah swt..InsyaAllah
6. Barang siapa berpuasa 7 hari dalam bulan ini, maka ditutupkan 7 pintu neraka Jahanam dan barang siapa berpuasa delapan hari maka akan dibukakan 8 pintu syurga
7. Barang siapa berpuasa 15 hari dalam bulan ini, maka ALLAH swt akan mengampuni dosa-dosanya yang telah lalu dan menggantikan kesemua kejahatannya dengan kebaikan, dan barang siapa yang menambah (hari-hari puasa) maka ALLAH swt akan menambahkan pahalanya.”
Sabda Rasulullah saw lagi :”Pada malam Mi’raj, saya melihat sebuah sungai yang airnya lebih manis dari madu, lebih sejuk dari air batu dan lebih harum dari minyak wan gi, lalu saya bertanya pada Jibril as “Wahai Jibril untuk siapakah sungai ini?”

Maka berkata Jibrilb as “Ya Muhammad sungai ini adalah untuk orang yang membaca selawat untuk engkau dibulan Rejab ini.”

 
Dalam sebuah riwayat Tsauban bercerita :”Ketika kami berjalan bersama-sama Rasulullah saw ke sebuah kubur, lalu Rasulullah saw berhenti dan beliau menangis dengan amat sedih, kemudian beliau berdoa kepada ALLAH swt. Lalu saya bertanya kepada beliau “Ya Rasulullah, mengapakah engkau menangis?” Lalu beliau bersabda “Wahai Tsauban, mereka itu sedang diseksa dalam kuburnya dan saya berdoa kepada ALLAH swt, lalu ALLAH swt meringankan atas mereka.”
 

Sabda beliau lagi “Wahai Tsauban, kalaulah sekiranya mereka ini mahu berpuasa satu hari dan beribadah satu malam saja di bulan Rejab nescaya mereka tidak akan disiksa di dalam kubur.” Tsauban bertanya “Ya Rasulullah, apakah hanya berpuasa satu hari dan beribadah satu malam dalam bulan Rejab sudah dapat mengelakkan dari seksa kubur?”

 
Sabda beliau “Wahai Tsauban, demi ALLAH Zat yang telah mengutus saya sebagai nabi, tiada seorang muslim lelaki dan perempuan yang berpuasa satu hari dan mengerjakan so lat malam sekali dalam bulan Rejab dengan niat karena ALLAH swt, kecuali ALLAH swt mencatatkan baginya seperti berpuasa satu tahun dan mengerjakan so lat malam satu tahun.”
p:s Rebutlah 5 perkara sblm dtg 5 perkara

2 comments June 24, 2009

Mersing oooo Mersing

slm…..

cuti sekolah berakhir sudah…mempunyai anak yg dah bersekolah…pening memikirkan kat mana nak bwk bercuti…tambah2 byk pulak kenduri sana-sini…kebuzyan mami dn daddy…ketiadaan cuti (ada 10 hari je tau utk thn ni..nak simpan seminggi g langkawi bln 8 nanti…hehhe) membuatkan plan2 nak berholiday terbantut…

hari selasa minggu ke2 cuti sekolah…illya muntah2…teacher nana call mami..dan mami terus blk awal hari tu…mlm illya still x ok lg..bwk g klinik utm…doc masukkan ubat dr bontot..doc kata kalo muntah lg..bwk g hospital..masuk air sbb bdn illya kering dan letih sgt..tapi alhamdulillah…lps je blk dr klinik, illya tidur sampai laa pg esoknya..nampak gaya nya cam dah ok…alhamdulillah..malangnya…hari tu (rabu) mami ada audid dalaman kat seri alam…so daddy yg amik cuti jaga illya..tgh hari habis je audit..mami terus blk umah..x sampai hati tinggalkan illya …illya semakin baik..dan ptg tu..dia minta nak mkn pizza…dan dah bole main2…

khamis…mami pulak rasa bdn mcm nak deman..hidung tersumbat..tekak dah perit…maybe cuaca panas skrg ni..musim buah pulak tuu…tapi mami ok jer…mamikan kuat…heheh…

mlm khamis tu..daddy kata…’ni sume demam2 ni sbb dah lama x jln la tu…’mami ada ajak daddy g palm resort..nak kasi illya swimming….tapi daddy x mau..last2 daddy kata nak g mersing..saje jln2..amik angin…survey punya survey..hotel sume penuh..last minute kan..cuti skolah plk tuu..last2..seri malaysia je yg ada…so booking je utk 1 mlm…tapi tu pun x confirm lg..sbbnya daddy ada pendaftaran student space sabtu ptg….tension betul..jumaat mlm daddy kata dia dah bg tau dr bahar…x dpt pergi pndftaran tuu..ada hal family…soo…mlm tu jgk mami kemas2 baju2…heheh..

sabtu pg…kunci jam kul 5.30 pg..sbb rancangannya nak buat nasi goreng pg tu..sedar kul 5.30..mami tidur blk..kunci plk jam kul 6..last2 sedar..’awat la dah terang ni..tgk jam dah kul 7.30…’ sabar je laa..terus mandi and solat…last2 mkn nasi goreng kat mamk je laa…hehhhe…

sampai mersing kul 11.30 pg..lepak2 bandar mersing…pusing2..xtau nak g mana…last2 ada suara panggil..’kak chema..kak chema….”kak chema buat ape…?dlm hati sape la eik..muka cm kenal tapi nama x tau..member mana ni? teknik ker utm?borak2 lama gak..tapi mami still x tnya dia sapa…eheh..last2 dia tnya..’kak fanor dah kawin ker kak? kak mas kawin ngan sape…?ha,…baru mami ingat…dia mesti bdk 1 st year yg dok blk 6 orng tu..masa tu mami, mas dan fanor dok seblk kat blk c09….mas..fanor..ko ingat lg tak K…nama penuh x tau ler….yg dok depan blk kite,..Nad..syikin…keciknya laa dunia nikan….K keje kat mersing..dia pun org mersing gak…x kawin lg…mami pun tanya la K..kat mana tpt menarik kat mersing ni…K suruh mami g air papan..dia kata cantk tmpt dia…

DSC05034

mami, daddy dan illya terus ke air papan..senang je nak cari tmpt ni…dan akhirnya..kedatangan ke air papan mmg x sia2….

DSC05036mami dan illya..sama tapi x serupa….

DSC05038mami dan illya lagi….

DSC05041illya dah semangat nak tukar swimming suit….

DSC05044best giler…dah lama x berendam dlm air masin…

DSC05045illya dan daddy…

DSC05046illya tlg scrub bdn daddy..best oo scrub ngan pasir halus..kulit pun jadi halus…

dah puas berendam..terus gerak ke hotel..badan dah letih..perut pun dah lapar…sampai je hotel..illya ajak plk swimming dlm pool..daddy dah x larat..so mami la teman kan dia kat pool pulak…hai..anak mami ni..x penat2 ker…

DSC05049

DSC05048

mlm…kuar jalan2 cari mkn…lepak kat jetti…

DSC05051

 

DSC05052sian daddy..teringin yee….illya mmg x penat2…

DSC05053

pastu ..ada pulak persembahan dr budak2 mersing…so layan je laa…best gak..ala2 kumpulan kristal…

ahad pagi..lps b’fast..illya sekali lagi merenget nak mandi pool…ramai pulak kat pool pagi tu..temankan jugak laa…

kul 12 check out dr hotel..g lagi air papan..berendam lagi di bwh terik mentari sampai laa gelap muka2….heheh….dlm kul 3.30..siap2 nak blk jb…mkn2..shopping2…shopping kopok lekor..murah2 dan best pulak tu…

samapi umah dlm kul 7 mlm….penat ooo tapi best…len kali kite g swimming lagi eik..heheheh..

babai.. chow…

Add a comment June 20, 2009

serang umah kak laily

(a backdated entry)

ni cite dah  basi…godek2 kamera baru terjumpe gambar ni..sorry ye tuan tanah..hehheh…

kalo x silap, mami g serang batu pahat 16 mei kot..tujuan asalnya nak serang melaka..umah kak izan_iko..tapi pikir2 blk..next weeknya pulak nak blk lagi..ada kenduri..so batalkan ajela niat di hati…

pagi2 sabtu tu janji ngan nasibah nak g sesama.. bgtau dia yg kitaorg nak ikut jln lama je..(maklumla..kete kecik)hehhe…nasibah call mami pagi sabtu tu..bgtau nak g lmbt skit sbb merc diorg pancit..so kene laa repair dulu kan..so..daddy kata kitaorg gerak dulu laa…sbb mesti lmtkan bile ikut jln dlm ni….

mami sampai dlm kul 12 tghari…langkah kanan la..makanan sudah terhidang..macam2 ada tu..tmbh2 di hidangkan dlm bekas2 yg cantik2..lagi laa terangkat..tapi kak laily xaci…ada org membantu dia…hehehe….tq yee bibi…

sat agi kak izan_iko pun sampai….membawa bersama TF yg daddy kirim tu…smpt jugakla mempromotekan brg2 TF tuu..last sekali nasibah_junaidi pulak dtg…

agenda seterusnya MAKAN…..dah kenyang..lepk2 tgk tv…bestnya kalo dpt baring2..tambah2 hujan pulak time tu…hujan stop je…tuan rumah bwk kitaorg g rombongan cik kiah…en iko kite nak beli kepek katanya…hehheh…

disangka panas hingga ke petang..rupanya panas ditgh hari..itu laa yg terjadi..turun je kete..hujan mula turun..sikit2..lama jadi byk pulak…so kejep je laa kat pasar tuu…

blk semula ke rumah kak laily…dah tersedia air milo ais…terangkat beb…lepak2 borang2 ….sampai la ke mlm…mkn lagi…..dan akhirnya kami blk la ke rumah masing2…hanya dgn satu tujuan…AF final mlm tuu…hheheh..tapi x sempat gak tgk..dgr dlm kete je laa…

tq kak laily…tq sudi layan kami2 yg sentiasa x malu ni..hehehh..len kali kite serang melaka pulak ek….orng melaka…bersiap sedia laa yeee….tunggu kedatangan kami2 ni ha….hehehe..

DSC04878

mami dan kak izan

DSC04881

antara juadah yg dihidangkan

DSC04882

rombongan baru sampai..masing2 kuarkan payung…hehe

DSC04883

meriahnya laa….

DSC04885

mami dan kak iza lg..ramai laa yg x cam mami bile tgk gambar ni..nape yee???

2 comments June 9, 2009

tetamu dari qatar

salam sume…

sabtu baru2 ni..mami happy sgt2..pertama, mami dpt jumpe roomate mami masa kat utm dulu..last jumpe dia 3 thn lps kot..yg ke2..dpt sari free..hehheh

sabtu tgh hari mami g pontian..ada kenduri adik irwan..(kawn daddy)..dlm kete teringat kat fanor..satu malaya dah tau yg fanor nak blk mesia kan…rasa2 jumaat tu diorg ada reunion kat kl…so mami call mast..tanya perkembangan..dan mami minta laa no fanor…

call2 je fanor..dia kata “aku nak g jb la ni..ada kenduri.maybe mlm kite jumpe laa eik…”lebih kurang mcmtu laa ayat dia..sabau je laa ngan minah tuu…bkn nak bgtau awal2…so mami batalkan laa niat nak g makan seafood kat kukup mlm sabtu tu..disbb dah janji ngan illya nak bwk dia g tepi laut..so terpaksa la mami dan daddy singgah jap kat pantai pontian. biarkan dia main2 kat park…

DSC04930

DSC04932

DSC04934

gambar ni illya yg amikkan…cantik kan…

on d way blk..singgah gerai buah2..durian ada..rambutan ada…mcm2 la…daddy beli laa durian 3 biji je..sbb mami mmg x suka durian..illya pun mcm x suka je..sbb last time beli dia kata x best..tapi ptg tu..dia yg mkn byk…suka la daddy illya ikut dia….

sampai je umah dlm pukul 6…mami terus wat caremel khas utk tetamu mlm nanti..heheh…masak2 mmg x sempat..sbb lauk2 mmg x de dlm peti ais tu..x beli lagi lee…so plan2 nak beli satay dan mee je mlm ni…

fanor sampai kul 7 mlm..borak2…pilih2 baju…pilih2 selendang…mami sambar 2 helai selendang dan sehelai sari..dgn baik hati..fanor hadiahkan sehelai sari utk illya…hehehh…jwpnya mami illya laa yg dpt nanti..heheh…

mcm2 cite dan gosip laa kuar mlm tu..sampi x sedar jap dah pukul 11 mlm..dr mkn mee..ke satay..ke caremel..ke air kopi …ke kacang goreng…heheh..seronok x terkira kan…illya pun ada kawan…kakak ika…heheh…

ape2 pun ..fanor dan fendi mmg x berubah..still mcm dulu…selamba je.. best dpt kawan cam  korang..syg fanor…

ok fanor…tq sudi dtg umah mami..kite jumpe lg lain kali…i’Allah…

DSC04936

illya dan kakak ika

DSC04937

makan time

DSC04938

makan lagi…

DSC04939

mami..illya..fanor..

DSC04941

mami yg besau ke…or fanor yg kecik sgt…hehehh

3 comments June 9, 2009

tgk wayang

slm sume…

dimulakan cerita..khamis dan jumaat lps daddy cuti..daddy kat cuti saja2 sbb nak sattle kan keje skit kat umah kat …so mami g keje dan illya dan daddy dok umah…best gak sesekali daddy cuti..byk benda daddy siapkan…blk je keje khamis ptg…illya bagtau..mami..tadi kan kakak panjat tingkap..kakak ngan daddy wash tinggap…wa..patutlaa..masuk2 je umah..bau wangi semacam je…hehheh…tinggap satu umah dan berkilat…langsir pun dah terbuka…caya laa daddy…susah tau nak tgk daddy wat keje2 camni kalo x disuruh ..hehheh

jumaat..tghari mami terpaksa blk umah jap..sbb daddy nak g sembahyang jumaat..xde sape nak tgkkan illya..kul 2.30 mami g opis blk…sampai je umah kul 5.30..illya dan siap2..dah cantik…mami tanya la nak g mana..nak tgk wayang laa mami….nak tgk jgn pndng blkh congkak…sabar je laa anak aku tu…mami terus mandi2 dan siap2…mami perasan laa..umah dah kemas..dah sapu + mop..toilet dah besih semacam je…baju dlm almari dah bergosok…hehehh..lega beb…x sangka la pulak daddy wat sume tu…tq syg…

sampai je jusco tebrau….terus g tgk tiket.illya dah sibuk nak tgk jgn pndg blkg t..tapi daddy mmg x mau tgk…mcm2 alasan dia bg kat illya..last2 tgk night at a museum…best gak..tgk kul 9.20 sampai kul 11.30…

tu je…bye2…

DSC04924

ready to gooo…

DSC04927

dlm kete…

DSC04928

q nak beli tiket..x sabau2 si illya tuu..

2 comments June 9, 2009

Ceramah Teknikal Inovasi Dlm Binaan anjuran CIDB

slm sume..

saje nak kongsi pengalaman..smlm ada ceramah anjuran CIDB di adakan di hotel mutiara, JB..seramai 4 wakil dr bhgian  bagunan..2 jurutera (mami dan yati) dan 2 juruteknik (fuad dan azmi)..kiranya ni 1st ceramah laa sejak masuk jkr ni..

awal2 lg dah janji ngan fuad..nak follow dia..sbb mami x tau jln ke hotel tu..tapi fuad dgn baik hati nak tumpangkan mami dan yati..so tmpt berkumpul kat pulai indah (umah mami laa..) janji kul 7…yati awal2 dah sampai..dlm kul 7.10 fuad pun sampai ngan v6 jkr…

sampai hotel kul 8.10…org x ramai lg..ramai gak yg hadir..jkr negeri..contractor…mcm2 laa…kul 9 acara bermula..baca doa dan kata2 aluan…pastu 9.10 minum pagi time…

9.45..start balik program…layan je laa gambar2 ni..mami ngatuk gilos hari ni…x de idea nak tulis ape…..

DSC04906

DSC04908

DSC04909

DSC04910

DSC04911

DSC04913

DSC04915

DSC04916

DSC04920mami dan yati

DSC04923yati, mami, fuad dan ghafur

sebenarnya diorg ni nak promote product2 diorng..byk benda baru yg mami dpt kat sini..wakil dr utm pun ada..dr bahar..promote pasal connection for precast..

program tamat jam 3.30..x larat nak minum lg sbb dah belasah puas2 masa lunch…pastu fuad hantar blk…

yeye..yeye..sampi umah awal smlm…puas hati….

Add a comment June 3, 2009

23 Mei 2009

slm sume..

happy birthday to me….happy birthday to me…happy birthday to mummy…happy birthday to me….tq..tq..tq..

sebenarnya hari ni b’day mami yg ke 28..dah 28 kan mami dilahirkan…dah 28 tahun mami jadi hamba di sisi Allah…sempena hari yg mulia ni..mami berdoa moga Allah memanjangkan usia mami…tambahkan rezeki mami..memberkati hidup mami..menjahui mami dari fitnah dunia dan akhirat…dan sentiasa meredhai ape yg mami lakukan…

di usia 28 ni..ape yee yg mami dah kecapi…pelbagai2 sebenarnya..di  usia 28 thn..mami dah bersuami..seorang suami yg sentiasa memahami perangai buruk isterinya…heheh…mempunyai seorang puteri yg sentiasa menceriakan hidup mami dan daddy…serta mempunyai keluarga yg harmoni..moga Allah merahmati dan melindungi keluarga mami…

seperti thn2 lpas…x de sebarang party pun..tapi sejak illya dah pandai ni…hari2 dia tanya bile b’day mami…illya dan daddy belikan flower utk mami…(mentang2 laa mami kerja tmpt lain…)dan pagi tadi lps b’fast..illya sibuk nak  beli kek…konon nya nak blanja mami kek…tq syg..

DSC04902

tapi dia yg sebok nak potong kek…..

DSC04904

tq illya and daddy for the cake…

DSC04905

mcm b’day dia la pulak..mami x je can nak ptg…

6 comments May 23, 2009

Pages

Categories

Links

Meta

Calendar

December 2016
M T W T F S S
« Oct    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Most Recent Posts