Pualu Sibu – 26-29 Julai 2009

October 5, 2009 mrs1zn1

slm sume…

lama benau mami x update blog ni kan..bz giler sejak 2 menjak ni..lg pun kat opis mami tu..sume dah kene blok..yahoo pun dah x ok dah…leceh betul..so kalo nak update masa kat umah je la..tapi masalahnya..bile dah kat umah..dah penat..mlm..bz benda lain plak..so jadinya…x update laa…heheheh

ni mami  nak cite ape yg berlaku bln 7..ada program latihan mentor/mentee dan bengkel pegawai2 kanan JKR Johor kat Pulau Sibu selama 4 hari..semua J41 ke atas diwajibkan hadir…

ni kire 1st time laa mami hadir khursus mcm ni..mami dpt kenal sume staf JKR Johor dgn lebih dekat…layan je gambar2 ni eik…dah x reti nak tulis ape dah ni..

DSC05124

kat jeti..nak berlayar dah ni..heheh

DSC05127

bersama x-bos

DSC05130

DSC05131

pemain bole tampar negara..hahahah

DSC05134

lepas gian beb..

DSC05137

DSC05140

mkn malam…

DSC05149

org2 kuat JKR Johor

DSC05165

seminar lagi…

DSC05169

sesi berkenalan…

DSC05173

gambar lagi…

DSC05184

dan lagi…

DSC05188

blk dah…DSC05191dlm bot..nak blk dah..babai pulau sibu…

nak jadikan cerita..sampai je umah..dah kemas2..mami pun bersemangatla nak tunjukkan gambar2 mami kat illya dan daddy…cari punya cari..camera x jumpe..call  yati..kot2 laa dia ada nampak …tanya zairi..kot2 la ada tertinggal dlm kete dia…tapi last2 x jumpe gak…sedih beb…esoknya mami bgtau kak halimah…dia ni urusetia..so dia call kan pegawai kat pualu sibu..so tunggu punya tunggu..dah seminggu…camera x jumpe gak..so…maknanya camera yg daddy beli kat UK dah hilang…..ampun daddy…mami x sengaja………..

ok la eik…nak tau kisah camera mami tu…tungguuuuuu

Advertisements

Entry Filed under: Uncategorized

One Comment Add your own

  • 1. mummyiris  |  October 6, 2009 at 1:51 am

    ma, apsal suma gambo ko leher teleng? terlentok jer?.. byk makan leher ayam heh? hihihi jgn mare..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to comments via RSS Feed

Pages

Categories

Calendar

October 2009
M T W T F S S
« Jul    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Most Recent Posts

 
%d bloggers like this: