tgk wayang

June 9, 2009 mrs1zn1

slm sume…

dimulakan cerita..khamis dan jumaat lps daddy cuti..daddy kat cuti saja2 sbb nak sattle kan keje skit kat umah kat …so mami g keje dan illya dan daddy dok umah…best gak sesekali daddy cuti..byk benda daddy siapkan…blk je keje khamis ptg…illya bagtau..mami..tadi kan kakak panjat tingkap..kakak ngan daddy wash tinggap…wa..patutlaa..masuk2 je umah..bau wangi semacam je…hehheh…tinggap satu umah dan berkilat…langsir pun dah terbuka…caya laa daddy…susah tau nak tgk daddy wat keje2 camni kalo x disuruh ..hehheh

jumaat..tghari mami terpaksa blk umah jap..sbb daddy nak g sembahyang jumaat..xde sape nak tgkkan illya..kul 2.30 mami g opis blk…sampai je umah kul 5.30..illya dan siap2..dah cantik…mami tanya la nak g mana..nak tgk wayang laa mami….nak tgk jgn pndng blkh congkak…sabar je laa anak aku tu…mami terus mandi2 dan siap2…mami perasan laa..umah dah kemas..dah sapu + mop..toilet dah besih semacam je…baju dlm almari dah bergosok…hehehh..lega beb…x sangka la pulak daddy wat sume tu…tq syg…

sampai je jusco tebrau….terus g tgk tiket.illya dah sibuk nak tgk jgn pndg blkg t..tapi daddy mmg x mau tgk…mcm2 alasan dia bg kat illya..last2 tgk night at a museum…best gak..tgk kul 9.20 sampai kul 11.30…

tu je…bye2…

DSC04924

ready to gooo…

DSC04927

dlm kete…

DSC04928

q nak beli tiket..x sabau2 si illya tuu..

Advertisements

Entry Filed under: Uncategorized

2 Comments Add your own

  • 1. mumyiris  |  June 9, 2009 at 3:08 am

    uish… ilya pun gi nengok wayang citer night at museum gak yea?… abg amat ngan kakak nani pun baru je tgk hari selasa lepas….. tgk ngan maklang, makcik kori, mak andak, mak usu dan jgn terkejut wan siti pun join sama tau… tapi takde gambar yg diambil sebab auntie tak ikut.. auntie keje la ilya… lagipun ayahanda iris tu sgt ler allegicnyer dgn perkataan panggung wayang hahaha…
    takpe ilya, nanti len kali kita tinggalkan uncle, kita gi sesama tgk cite jgn pandang belakang congkak lak yea… caiyoook…caiyoookk…

  • 2. lina  |  June 9, 2009 at 3:26 am

    imah..wah2 dah nampak buah hati oren kau…huhuh…cayalah….bilalah kau nak bagi aku dtg umah kau nie….asyik tgk orang dtg aje..bila aku nak rasa jejak kaki kat umah kau nie.,…huuhh


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to comments via RSS Feed

Pages

Categories

Calendar

June 2009
M T W T F S S
« May   Jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Most Recent Posts

 
%d bloggers like this: