Happy b’day to Kak Latifah…

July 5, 2009 mrs1zn1

Allah selamatkan kak Lat…Allah selamatkan kak Lat…Allah selamatkan Kak Lat sekeluarga..Allah selamatkan Kak Lat….

masih x terlambat mami nak ucapkan happy b’day to kak Latifah aka Kak Lat…juruteknik kanan kat jkr (bngunan)..pada 1 julai 2009 yg ke 52 thn kan…ye ker kak???…heheh…satu acara kecil-kecilan diadakan kat opis….so layan je la gambar2 ye….

DSC_6714

b’day cake..

DSC_6717

b’day ladies….(hai kak lat..len kali tiup lilin dulu..baru potong kek…x sabar2..heheh)

DSC_6722

org2 kuat jkr…heheh…

DSC_6728

mami dan yati dan kak umie…

dan hari ni juga (1 julai) mami telah ditukarkan dr projek2 khas ke projek pendidikan…alasanya projek pendidikan ada 1 engineer jee…x cukup nak  handle sume projek….x best nye..tukau bos…tinggalkan en rahmat…tinggalkan yati…tapi yg best nya..mami dpt bilik baru…yg lebih selesa..heheh…

baru je masuk 2-3 hari ke pendidikn…mami dah nangis…dah sedih…rasa x best nya dok sini..bkn sbb keje yg berlambak…tapi anak2 buah yg…………….hehehheh…..eeemmmmm…phm2 je laa….

peringatan pd diri mami sendiri dan org2 di luar sana…sape mkn cili dia laa rasa padas kan……

‘sedarla sapa diri kite sebenarnya..kalo bukan hak kite..jgn amik..bg laa pd yg berhak…hormatilah pd bos w/laupun kite rasa kite terlebih pandai dr bos….kalo laa ko tu pandai sgt…napelaa x jadi bos jee……’

mami yg geram…

Advertisements

Entry Filed under: Uncategorized

4 Comments Add your own

  • 1. mumyiris  |  July 6, 2009 at 12:56 am

    hehehe sesi meluah rasa nampak?.. sabo mami sabo!… nanti kita gosip gosip yea.. hehee…

  • 2. Nisa  |  July 6, 2009 at 3:03 am

    alahai..bersabar ye chema!

  • 3. amisah  |  July 6, 2009 at 5:50 am

    huhuuhu.. standard lah kat gomen camtuh chema… saboooooo…. byk2 bersaboooorrrrr..

  • 4. mumyiris  |  July 21, 2009 at 3:47 am

    wahai makcik yg bz merayap ke sana ke mari tu, nanti gi amik award kat blog akak yea… heheehe…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to comments via RSS Feed

Pages

Categories

Calendar

July 2009
M T W T F S S
« Jun   Oct »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Most Recent Posts

 
%d bloggers like this: