Ceramah Teknikal Inovasi Dlm Binaan anjuran CIDB

June 3, 2009 mrs1zn1

slm sume..

saje nak kongsi pengalaman..smlm ada ceramah anjuran CIDB di adakan di hotel mutiara, JB..seramai 4 wakil dr bhgian  bagunan..2 jurutera (mami dan yati) dan 2 juruteknik (fuad dan azmi)..kiranya ni 1st ceramah laa sejak masuk jkr ni..

awal2 lg dah janji ngan fuad..nak follow dia..sbb mami x tau jln ke hotel tu..tapi fuad dgn baik hati nak tumpangkan mami dan yati..so tmpt berkumpul kat pulai indah (umah mami laa..) janji kul 7…yati awal2 dah sampai..dlm kul 7.10 fuad pun sampai ngan v6 jkr…

sampai hotel kul 8.10…org x ramai lg..ramai gak yg hadir..jkr negeri..contractor…mcm2 laa…kul 9 acara bermula..baca doa dan kata2 aluan…pastu 9.10 minum pagi time…

9.45..start balik program…layan je laa gambar2 ni..mami ngatuk gilos hari ni…x de idea nak tulis ape…..

DSC04906

DSC04908

DSC04909

DSC04910

DSC04911

DSC04913

DSC04915

DSC04916

DSC04920mami dan yati

DSC04923yati, mami, fuad dan ghafur

sebenarnya diorg ni nak promote product2 diorng..byk benda baru yg mami dpt kat sini..wakil dr utm pun ada..dr bahar..promote pasal connection for precast..

program tamat jam 3.30..x larat nak minum lg sbb dah belasah puas2 masa lunch…pastu fuad hantar blk…

yeye..yeye..sampi umah awal smlm…puas hati….

Advertisements

Entry Filed under: Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to comments via RSS Feed

Pages

Categories

Calendar

June 2009
M T W T F S S
« May   Jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Most Recent Posts

 
%d bloggers like this: