23 Mei 2009

May 23, 2009 mrs1zn1

slm sume..

happy birthday to me….happy birthday to me…happy birthday to mummy…happy birthday to me….tq..tq..tq..

sebenarnya hari ni b’day mami yg ke 28..dah 28 kan mami dilahirkan…dah 28 tahun mami jadi hamba di sisi Allah…sempena hari yg mulia ni..mami berdoa moga Allah memanjangkan usia mami…tambahkan rezeki mami..memberkati hidup mami..menjahui mami dari fitnah dunia dan akhirat…dan sentiasa meredhai ape yg mami lakukan…

di usia 28 ni..ape yee yg mami dah kecapi…pelbagai2 sebenarnya..di  usia 28 thn..mami dah bersuami..seorang suami yg sentiasa memahami perangai buruk isterinya…heheh…mempunyai seorang puteri yg sentiasa menceriakan hidup mami dan daddy…serta mempunyai keluarga yg harmoni..moga Allah merahmati dan melindungi keluarga mami…

seperti thn2 lpas…x de sebarang party pun..tapi sejak illya dah pandai ni…hari2 dia tanya bile b’day mami…illya dan daddy belikan flower utk mami…(mentang2 laa mami kerja tmpt lain…)dan pagi tadi lps b’fast..illya sibuk nak  beli kek…konon nya nak blanja mami kek…tq syg..

DSC04902

tapi dia yg sebok nak potong kek…..

DSC04904

tq illya and daddy for the cake…

DSC04905

mcm b’day dia la pulak..mami x je can nak ptg…

Advertisements

Entry Filed under: Uncategorized

6 Comments Add your own

  • 1. ucufan  |  May 23, 2009 at 3:10 pm

    hepi besday babe!! Terus maju dan berbahagia. BFF.

  • 2. sya  |  May 23, 2009 at 8:24 pm

    hepi birthday too!! 🙂

  • 3. amisah  |  May 24, 2009 at 7:19 am

    happy bday chema!

  • 4. mummyiris  |  May 25, 2009 at 12:31 am

    happy birthday ima… tak sangka kita berzodiac yg sama!!! patutlah serasi jerk… 🙂

  • 5. mrshenri  |  May 25, 2009 at 12:54 am

    happy birthday ima!!! cis baru 28 tahun… 😛

  • 6. Nisa  |  May 28, 2009 at 5:51 am

    happy birthday chema! semoga sentiasa dilindungi di bwh rahmat Allah SWT!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to comments via RSS Feed

Pages

Categories

Calendar

May 2009
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Most Recent Posts

 
%d bloggers like this: