serang umah kak laily

June 9, 2009 mrs1zn1

(a backdated entry)

ni cite dah  basi…godek2 kamera baru terjumpe gambar ni..sorry ye tuan tanah..hehheh…

kalo x silap, mami g serang batu pahat 16 mei kot..tujuan asalnya nak serang melaka..umah kak izan_iko..tapi pikir2 blk..next weeknya pulak nak blk lagi..ada kenduri..so batalkan ajela niat di hati…

pagi2 sabtu tu janji ngan nasibah nak g sesama.. bgtau dia yg kitaorg nak ikut jln lama je..(maklumla..kete kecik)hehhe…nasibah call mami pagi sabtu tu..bgtau nak g lmbt skit sbb merc diorg pancit..so kene laa repair dulu kan..so..daddy kata kitaorg gerak dulu laa…sbb mesti lmtkan bile ikut jln dlm ni….

mami sampai dlm kul 12 tghari…langkah kanan la..makanan sudah terhidang..macam2 ada tu..tmbh2 di hidangkan dlm bekas2 yg cantik2..lagi laa terangkat..tapi kak laily xaci…ada org membantu dia…hehehe….tq yee bibi…

sat agi kak izan_iko pun sampai….membawa bersama TF yg daddy kirim tu…smpt jugakla mempromotekan brg2 TF tuu..last sekali nasibah_junaidi pulak dtg…

agenda seterusnya MAKAN…..dah kenyang..lepk2 tgk tv…bestnya kalo dpt baring2..tambah2 hujan pulak time tu…hujan stop je…tuan rumah bwk kitaorg g rombongan cik kiah…en iko kite nak beli kepek katanya…hehheh…

disangka panas hingga ke petang..rupanya panas ditgh hari..itu laa yg terjadi..turun je kete..hujan mula turun..sikit2..lama jadi byk pulak…so kejep je laa kat pasar tuu…

blk semula ke rumah kak laily…dah tersedia air milo ais…terangkat beb…lepak2 borang2 ….sampai la ke mlm…mkn lagi…..dan akhirnya kami blk la ke rumah masing2…hanya dgn satu tujuan…AF final mlm tuu…hheheh..tapi x sempat gak tgk..dgr dlm kete je laa…

tq kak laily…tq sudi layan kami2 yg sentiasa x malu ni..hehehh..len kali kite serang melaka pulak ek….orng melaka…bersiap sedia laa yeee….tunggu kedatangan kami2 ni ha….hehehe..

DSC04878

mami dan kak izan

DSC04881

antara juadah yg dihidangkan

DSC04882

rombongan baru sampai..masing2 kuarkan payung…hehe

DSC04883

meriahnya laa….

DSC04885

mami dan kak iza lg..ramai laa yg x cam mami bile tgk gambar ni..nape yee???

Advertisements

Entry Filed under: Uncategorized

2 Comments Add your own

  • 1. mrshenri  |  June 10, 2009 at 6:37 am

    ok ok pasni set lepakking @ melaka. june dah full. aku kena g conference la bagai (g kuantan!!! yahuu boleh jenjln tgk teluk cempedak). bila nk gerakkan blk projek jeram/pulau tioman kiter ni? ogos nk puasa dah wei. ima, camna TF tu. aku cadang try tambah dgn riovida plk (air jus tu). mrhenri yg senang allergic pun alhamdulillah dah recover. giler balas dendam mkn rojak dan seafood mamat tu. kalau nak produk lagi kabor ek. bebila free boleh join mak aku g dengor talk doktor kat BBU.

  • 2. mumyiris  |  June 10, 2009 at 9:17 am

    tula… bila nak berendam nie?.. cuba korang cadang tarikh? kalau ikut akak bulan julai ok kot…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to comments via RSS Feed

Pages

Categories

Calendar

June 2009
M T W T F S S
« May   Jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Most Recent Posts

 
%d bloggers like this: