tetamu dari qatar

June 9, 2009 mrs1zn1

salam sume…

sabtu baru2 ni..mami happy sgt2..pertama, mami dpt jumpe roomate mami masa kat utm dulu..last jumpe dia 3 thn lps kot..yg ke2..dpt sari free..hehheh

sabtu tgh hari mami g pontian..ada kenduri adik irwan..(kawn daddy)..dlm kete teringat kat fanor..satu malaya dah tau yg fanor nak blk mesia kan…rasa2 jumaat tu diorg ada reunion kat kl…so mami call mast..tanya perkembangan..dan mami minta laa no fanor…

call2 je fanor..dia kata “aku nak g jb la ni..ada kenduri.maybe mlm kite jumpe laa eik…”lebih kurang mcmtu laa ayat dia..sabau je laa ngan minah tuu…bkn nak bgtau awal2…so mami batalkan laa niat nak g makan seafood kat kukup mlm sabtu tu..disbb dah janji ngan illya nak bwk dia g tepi laut..so terpaksa la mami dan daddy singgah jap kat pantai pontian. biarkan dia main2 kat park…

DSC04930

DSC04932

DSC04934

gambar ni illya yg amikkan…cantik kan…

on d way blk..singgah gerai buah2..durian ada..rambutan ada…mcm2 la…daddy beli laa durian 3 biji je..sbb mami mmg x suka durian..illya pun mcm x suka je..sbb last time beli dia kata x best..tapi ptg tu..dia yg mkn byk…suka la daddy illya ikut dia….

sampai je umah dlm pukul 6…mami terus wat caremel khas utk tetamu mlm nanti..heheh…masak2 mmg x sempat..sbb lauk2 mmg x de dlm peti ais tu..x beli lagi lee…so plan2 nak beli satay dan mee je mlm ni…

fanor sampai kul 7 mlm..borak2…pilih2 baju…pilih2 selendang…mami sambar 2 helai selendang dan sehelai sari..dgn baik hati..fanor hadiahkan sehelai sari utk illya…hehehh…jwpnya mami illya laa yg dpt nanti..heheh…

mcm2 cite dan gosip laa kuar mlm tu..sampi x sedar jap dah pukul 11 mlm..dr mkn mee..ke satay..ke caremel..ke air kopi …ke kacang goreng…heheh..seronok x terkira kan…illya pun ada kawan…kakak ika…heheh…

ape2 pun ..fanor dan fendi mmg x berubah..still mcm dulu…selamba je.. best dpt kawan cam  korang..syg fanor…

ok fanor…tq sudi dtg umah mami..kite jumpe lg lain kali…i’Allah…

DSC04936

illya dan kakak ika

DSC04937

makan time

DSC04938

makan lagi…

DSC04939

mami..illya..fanor..

DSC04941

mami yg besau ke…or fanor yg kecik sgt…hehehh

Advertisements

Entry Filed under: Uncategorized

3 Comments Add your own

  • 1. mast  |  June 9, 2009 at 4:02 am

    arghhhh, makanya tinggal aku je la tak sampai rumah ko lagi.. huwaaa..

    chema, fanor tu kurus.. bukan ko sebaliknya.. ayat cover line.. agak2 tart tu boleh free tak? muhahahaha

  • 2. mrs1zn1  |  June 9, 2009 at 4:07 am

    free ke mas… hehehehhheheehehhehehhhehhh

  • 3. fanor  |  June 9, 2009 at 5:14 am

    itu gambor saya..saya….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to comments via RSS Feed

Pages

Categories

Calendar

June 2009
M T W T F S S
« May   Jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Most Recent Posts

 
%d bloggers like this: