Last Day

April 30, 2009 mrs1zn1

salam dan selamat ptg pada sume….dah lunch ker? mkn ape eik hari ni..kat jb ni mendung je…semendung diriku…hehehhe

hari ni mami last keje kat utm ni..sayu dan sedih..mami start jadi ro 11 feb 2008..2 bln stlh pulang dari uk…so tambah tolak kira2 1 thn 2 bln laa mami kat sini..byk benda sebenarnya yg mami dpt kat sini….tq byk2 pada bos mami PM. Ir. Dr. Hanim Osman…dr sudi terima mami jadi ro..dr byk bantu mami..mami bermula dari 0..4 thn beb x sentuh kerja2 yg berkaitan dgn awam ni….otak pun dah beku..dr juga la yg beria2 suh mami buat master…dr didik mami jadi seorng tutor yg baik..tapi minat mami bkn pad tutor laaa…dr ajar mami supaya bersabar..relax..buat kerja dgn sungguh2…sbb katanya ..kite akan dpt hasilnya kemudian walaupun kite terpaksa susah skrg….

buat kak salina (student phd) dan ain (student master)…korang juga yg bg semangat mami terus berjuang…ketabahan kak salina beranak 4, dan tgh mengandung skrg ni sedikit sebanyak tempias kat mami..harap2 mami pun akan jadi mcm dia..pd ain..terus kan usaha..hingga cita2 nak jadi lecturer tercapai yee…..

pada daddy dan illya…i love u soo much..mami berdiri di sini sbb korang…teruskan memberi sokongan pd mami yee…

p/s: tgh berfikir2 sendirian..bole ke mami hidup kat dunia baru tanpa daddy…mkn sornag2..g keje sorang2..blk sorang2…8 thn berkepit je….aarrgghhh…

Advertisements

Entry Filed under: Uncategorized

4 Comments Add your own

  • 1. mumyiris  |  April 30, 2009 at 6:45 am

    Good Luck Ima!…
    Insya Allah, dengan berkat restu suami dan ibu bapa pasti laluan kita akan diberkati…

  • 2. doNGan  |  April 30, 2009 at 7:09 am

    ko stay ngan sape chema kat kl?

  • 3. Nisa  |  April 30, 2009 at 8:21 am

    perkara biasa chema. aku dulu masa dapat keje kl tengah mengandung 5 bln lagi.laki pun kat johor. kalo rasa tak boleh mmg payah.tapi kalo kita psiko skit ke arah positif semua boleh jadi. jb dgn kl tak jauh mana..entah2 ko dapat jb. mana tau kan..

  • 4. mrshenri  |  May 4, 2009 at 8:06 am

    You can do it Ima!!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to comments via RSS Feed

Pages

Categories

Calendar

April 2009
M T W T F S S
« Mar   May »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Most Recent Posts

 
%d bloggers like this: