Happy Weekend

April 27, 2009 mrs1zn1

salam dan very good morning to all……

mami bz skit 2-3 hari ni..kene siap kan final raport utk dr hanim tu b4 resign this friday..ahhrrgg…cam x percaya je kan….

ape nak story mori kat sini eik…sebenarnya byk benda nak cite ni…emmmm…jumaat mlm after have a nice dinner (pizza hut je ..bwk shasha skali ….kawan illya)….window shopping skit kat jusco…illya dr dulu sibuk mntak nak wat cookies…so kat jusco..minta dia cari bhn ape yg dia nak bubuh kat cookies tu…dia grab choc chip, almond dan star2 yg colourful tuu…janji kat dia kalo x penat, mlm ni kite perprojek kat dapur…eheeh..happy giler minah tuu…siap dah beragan nak bwk g skolah lagi…heheh

so sampai umah..lps mandi2 dan solat, dia dah dok tanya2 bile nak wat cookies tu….dah siap dok kat dapur ku yg comel tuu…ok la kak…jom la kite beroperasi….

dsc04860illya dgn tekut nya mengentel cookies2….

dsc04861esok dah besar jgn x rajin turun dapur pulak yee

dsc04862hasil kerja tgn illya…cantik dan comel kan…

dsc04863cookies tu mengembang laa…hehehh

lps je siap…mkn laa (x kan nak nengok jee)..illya bole kata kat mami…”mami apsal cookies ni cam keras jee…” hehhehe…

sabtu…pagi tu hujan turun dgn lebatnya (mcm karangan budak darjah 2 je..heheh)…so dok umah dan mkn2…

ptg daddy basuh kete dan illya basuh basikal kecik dia…

dsc04853cuci..jgn x cuci…

dsc04855ape ke hal ye laa budak sorang ni….

dsc04854mini garden ya comel dan kecik..(mana pun mini..mmg la kecik)

Advertisements

Entry Filed under: Uncategorized

5 Comments Add your own

  • 1. kak cahaya  |  April 27, 2009 at 9:18 am

    Ima….mangkuk menguli cookies tu cam aku kenal jek…hahaha

  • 2. mrs1zn1  |  April 27, 2009 at 1:17 pm

    kak yati…tau x pe…mula2 kite nampak kat umah kak izan la benda tuu…dia buat kek masa open house kat umah dia…pastu kite terus beli…berguna ooo…besau dan puas hati…..

  • 3. amisah  |  April 28, 2009 at 12:03 am

    lawa la umah ko chema! mini garden tuh pun cantik! hasil tangan sape la tuh yerrrrr…..

  • 4. mrs1zn1  |  April 28, 2009 at 12:51 am

    tgk tgn la beb…

  • 5. mrshenri  |  April 28, 2009 at 1:27 am

    cun rumah ko ima. suka sgt mini garden tu. aku pun tak bercadang nak cement semua porch rumah aku. nak tinggal sket utk taruk rumput. nampak lively sket kan. insyaAllah satu hari aku sampai sana juga utk tgk secara live 😀


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to comments via RSS Feed

Pages

Categories

Calendar

April 2009
M T W T F S S
« Mar   May »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Most Recent Posts

 
%d bloggers like this: