Dinner with Dr. Kim S. Elliot

April 24, 2009 mrs1zn1

30 March 2009 mami n family ada dinner with dr kim (supervisor daddy, dari Uni of Notts). ni kali ke3 dia dtg dlm masa sthn mami blk mesia…

b4 dtg mesia lg, dr kim dah email daddy,..dia kata nak sgt jumpe sara (illya la)…mmg tiap2 kali dia dtg mesia, mesti akan bwk illya jumpe dia…illya mmg membesar dpn mata dia..masa mami lahirkan illya pun dia dtg tgk kat hospital dgn wife Elizabert..

dsc04845

posing dulu kat umah…

dsc04846

Dr Kim with daddy n illya

dsc04847

anak dara yang x habis2 nak posing

dsc04849

Dr Kim n Illya

dsc04850dsc04851

mami, illya dan Dr Kim

Advertisements

Entry Filed under: Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to comments via RSS Feed

Pages

Categories

Calendar

April 2009
M T W T F S S
« Mar   May »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Most Recent Posts

 
%d bloggers like this: