berita gembira

April 24, 2009 mrs1zn1

slm semua……………

mami happy sgt2 pgi ni…syukur ke hadrat Allah swt dgn segala limpah kurnianya…doa mami kini dimakburkan…

smlm mami keje half je..sbbnya illya demam…bg minum air kelapa…nampak sgt bdn dia x larat…tidur je…

lps solat asar, tgk jam dah kul 5.15, sat agi daddy blk laa..mami pun g dapur, masak air..ada pisang..nak goreng arr..sedapnya mkn pisang goreng ptg2 kan…tgh goreng2..daddy pun blk…dgn nada gembira, daddy panggil mami..daddy kata ada  surat URUSAN SERI PADUKA BAGINDA…

mami terkejut giler…ya Allah..mcm x percaya…betulke ape yg mami baca ni?? doa mami telah dimakburkan Allah…pernantian mami kini terjawab sudah…

ok la mami citer skit….12 Dec 2008 mami ada interview JKR kat kl..serami 400 calon..ramai la sgt….masa interview tu jumpala abg Kamaludin (org2 notts tau la kan)..dia salah seorng panel…tapi mami x kene ngan dia….

lps je tarikh tu..tiap2 hari mami tgk pos box…kot2 laa ada surat..minggu lps masa final exam, ada borak2 ngan aizat (junior mami), dia kata dia baru je blk kl..lapor diri kat JKR..dr hanim pun kata anak sedara dia pun baru je lapor diri jugak….mami berkata dlm hati…maybe mami x de rezeki kot…or maybe rezeki mami bkn ke arah itu….mami berdoa moga Allah berikan ape2 saja yg terbaik utk mami dan family…

dan akhirnya penantian mami kini terjawab…TAWARAN PERLANTIKAN KE JAWATAN CONTRAK FOR SERVICE GRED J41 DI KEMENTERIAN KERJA RAYA….tu la tajuk surat mami yg mami terima ptg smlm….mami kene lapor diri pg 4 mei, kul 8 pg di Dewan tan sri Mahfoz Khalid, KL…tmpt kerja x tau kat mana…

smlm call aweng, dia kata nanti masa lapor diri baru diberitahu kat mana..harap2 dpt la kat JB…

ok tu aje…terima kasih pada semua yg sentiasa mendokan mami..pada makyah dan baba…pada suami tercinta, pada puteri sulung mami, pada kaum keluarga dan pada semua kawan2 mami…doakan mami ye…mami syg kan kamu semua…

Advertisements

Entry Filed under: Uncategorized

7 Comments Add your own

  • 1. mumyiris  |  April 24, 2009 at 2:46 am

    Tahniah Ma!!!… mudah2an dapat keje dekat dekat jer Insya Allah…

  • 2. doNGan  |  April 24, 2009 at 2:57 am

    ihiks..ade geng jugak la aku pas nih..eheheh
    congrats chema!!

  • 3. Chienta89  |  April 24, 2009 at 7:01 am

    wah,masyuk ar dapat keje JKR…gaji banyak tu..

  • 4. Nisa  |  April 24, 2009 at 9:23 am

    tahniah chema..tambah lagi korum. harap2 dpt ler JB. kalo tak jgn nangis plak. itu adat resam biasa kat gomen ni. aku pun baru kena tukar. hihi.

  • 5. mrs1zn1  |  April 24, 2009 at 1:59 pm

    tq..tq..tq pada semua…harap2 dpt la kat jb eik..ape2 cite nanti mami inform..

    to dongan n nisa..korang skrg senior aku la eik..ngeri beb…nanti jgn kedekut ilmu dah arr…

  • 6. doNGan  |  April 27, 2009 at 7:28 am

    xde le aku nih senior..
    aku pon baru…sebulan..thihi.. 😛

  • 7. Nisa  |  April 29, 2009 at 8:05 am

    hihi..boleh je. mana yg aku tau la. takpe aweng pun ada, dongan, ana, ujick. ramai yg boleh tolong..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to comments via RSS Feed

Pages

Categories

Calendar

April 2009
M T W T F S S
« Mar   May »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Most Recent Posts

 
%d bloggers like this: