selamat 1 paper

April 22, 2009 mrs1zn1

slm….

good morning everybody…..

isnin baru ni..20/4/09..mami ada final exam…Advanced Material COnstruction…paper pertama slps 6 thn tuu…ngeri beb…seminggu nak exam baru ada masa nak study ..tu pun sbb dah terpaksa…dah tu pulak…khamis b4 tu blk melaka…ikut daddy berbengkel kat mlk..mami pun amik kesempatan laa dok umah mak den…heheh…study kat melaka la jawabnya…tapi tau2 je laaa…dah blk kg..mcm2 la projek nak buat…tambah2 daddy x de…so merdeka laa mami…heheh..sepatah kata kak izan_iko..”kalo aku..bwk pergi bwk blk buku tu..” mmg pun kak…

sabtu ptg..bwk illya dan auji g swimming kat mahkota hotel…mami bwk buku la konon…tapi ..hehehhe…pastu kan..mami dan auji d sauna…best ooo…sbb nya free…heheh…mlm tu layan serekarama pulak…bile masa nak study ni????

ahad..daddy habis bangkel kul 1..dlm ku 2.30 mami dah kemas2 nak blk jb..alasan nak study kat umah pulak…on d way..jumpe kak laily kat highway..kejap je pun…dah besar dah baby irris..comel sgt2…

apa2 pun masa exam tu….mami belasah je laa..dah la kene jwb english….heheh….goreng2 je laa…

satu lagi paper 10 mei..lg 3 minggu…so doakan mami eik…

bye…

Advertisements

Entry Filed under: Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to comments via RSS Feed

Pages

Categories

Calendar

April 2009
M T W T F S S
« Mar   May »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Most Recent Posts

 
%d bloggers like this: