Pesta Konvo @ UTM

March 30, 2009 mrs1zn1

salam

26-31 mac ni kat utm ada pesta konvo…seperti biasa, mami x lpskan peluang  ni..wajib pergi ooo….x tau apsal suka sgt g situ..maybe bole cuci mata..tgk baju2 yg bertimbun2….

mami mmg ada plan nak belikan baju utk mak, kak ida dan kak fiza,..lama dah x bg derang baju…last masa raya kot…

so sabtu ptg, lps asar g laa…illya mmg suka sbb ada bouncing castle…lps je dia kat situ…tapi b4 tu jln2 la dulu…sambar baju ela 5 pasang…hheheh..yg murah2 je..selendang 2 pasang…emmm ape lagi eik…illya nya upin dan ipin..duit mmg bwk x byk masa tu…sbb tau kalo byk ada..byk la habis nya…lagi pun kene simpan..next week daddy g KB lagi..last class dia..mami nak kirim batik sifon lagii…heheh

last perhentian, singgah la gerai klinik fakulti perubatan, UKM..ada peperiksaan darah, body fat mass, glucose dan cholesterol dengan hanya bayaran RM 11…mami mmg dari dulu nak check cholesterol tu …daddy suh mami check dan dia bwk illya main bouncing caslte tu…

dgn hati yg berdebar2…darah pun di ambil…hehehh…check punya check dan resultnya…

Heigh : 1.58 m

Weight : 54.4 kg

BMI : 21.79

Body Fat Mass : 28.6 % (max 30 %)

Blood Group : B +

Glucose: 5.2 / 6.9

Cholesterol : Low – Undetectable

adik yg check mami tu kata mami ckp sihat..cuma kandungan gula tu rendah skit..senang kene pitam, lesu…mamg pun…tapi  kang kalo tinggi kene kencing manis pulak…so skrg ni mami berazam nak kurangkan lemak dlm bdn…(ni tak tau la kali keberapa mami azam nak kuruskan bdn…)

ok guys…tata..titi..tutu..

p/s: mlm ni ada dinner ngan Dr Kim …(supervisor daddy dr notts).x sabar..emm..baju ape nak pakai ni….

Advertisements

Entry Filed under: Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to comments via RSS Feed

Pages

Categories

Calendar

March 2009
M T W T F S S
« Jan   Apr »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Most Recent Posts

 
%d bloggers like this: