monday bluessssssss

March 30, 2009 mrs1zn1

monday dtg lagiiiiiiiii…rasa cepat sungguh weekend berlalu…azam hari jumaat nak siapkan plate girder design, last touch up assgmt highway dan siapkan analysis lusas tu…tapi…semua tu x terusik pun…….terletak elok dan cantik je atas meja compute bilik illya…..ape dah jadi ni…………….

hari jumaat mlm kak laily dan family datang visit (nanti kite update gambar nye)….lepak sampai kul 12.00….sabtu pulak sibuk mengemas……ptg..g pesta konvo..mlm lepak dalm kegelapan…pastu kul 10 layan cerekarama…..hehhe

ahad..daddy masuk dewan konvo, mami ajar illya wat homework…baca lady bird dan mari membaca di nuri…pastu masak utk lunch…daging msk masalah, ayam msk lemak cili padi, dan sayur goreng…..emmm…sedap hingga menjilat jari…lps lunch…mami dan illya pun tertidur…..sampai kul 4………bgn tidur wat bubur kacang……….mkn lagi dan lagi dan lagi…..pastu dlm kul 5.30…g park..daddy dan illya naik basikal..mami lari2 anak je….(dlm usaha nak kurangkan lemak dlm bdn..heheh)…

pastu tiba2 daddy kata nak g giant..nak beli rak buku..nak letak kat opis…dgn peluh2..terus je masuk kete dan terus ke giant….sempat gak sambar baju kurung cotton illya kat butik permata….cantik dan cute sgt2 baju tu….(sbb nya cian illya..asyik mami je dpt baju kan..hhehe)

mlm..lps mkn…lepak2 kat luar umah..hirup udara nyaman lepas hujan….kul 9.30….bawa illya tidur…dan baru la mami menyesal….”napa laa aku x siapkan keje2..nyesalnya”…dan2 tu jugak la..mami amik buku plate girder tu..dan siapkan kerja..tapi malangnya…belum pun sempat nak tulis ape2…mata dah ngantukkkkkkkkkkkkk….tutup buku dan bbbbbbzzzzzzzzzz…

dan pagi ni….mood nak wat keje x dtg lagii…layan blog pulak……….

ya Allah kuatkan la semangat hamba Mu ini…….amin…..

Advertisements

Entry Filed under: Uncategorized

3 Comments Add your own

  • 1. mumyiris  |  March 30, 2009 at 5:22 am

    hahahaha yg klakar tu lom smpt tulis apa2 dah tertido tuuu… tu yg takleh tahan tuuuu….

    sabar ma sabar… semangat kene kental

  • 2. mrshenri  |  March 30, 2009 at 6:04 am

    blues gak… tapi since sedang berkursus ni terpaksalah daku menguatkan semangat. rasanya speaker hari ni (Prof dr UPM) pun boleh detect aku tgh blues. Masa speech, dia asik tanya soalan jek kat aku. huhuhu…

  • 3. kak cahaya  |  April 5, 2009 at 11:24 pm

    hahahha


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to comments via RSS Feed

Pages

Categories

Calendar

March 2009
M T W T F S S
« Jan   Apr »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Most Recent Posts

 
%d bloggers like this: