I’m fall in love

January 1, 2009 mrs1zn1

mami fall in love….? bahaya tu…dalami la erti lirik lagu BERTAHTA DI HATI oleh Faradhiya..mami tujukan utk semua khasnya for my lovely…..

lihat…lihat…

kedlm mataku..sinarnya menyala…

lihat..lihat..

kedlm mataku..cinta mu bertahta..

sblm ku kenal dirimu siapa..

aku x kenali apa iti cinta…

setelah ku kenal dirimu sebenar..

kau cinta sejati ku serahkan jiwa…

mami suka betul lagu ni…nak tau ke kenapa mami kata mami fall in love dan dgn sapa mami fall in love..skrg ni mami mengulangi dan mengalami perkara yg sama yg pernah berlaku 7 thn dulu..masa tu mami masih lagi undergrade student…so now i’m a postgrade student…

7-6 thn lps..semua kawan2 mami tau..mami bercinta dgn lecture sendiri..kalo ada je class kat C07 kat tingkat 3 or 4..mami curi2 g bilik pakwe aras 2..kononnya nak g toilet..sweet sgt masa tu…tapi takut2 sbb byk mata yg memandang…

so skrg..baru je pagi tadi..mami ada class (my 1st class) kat M46..class start kul 8..daddy hantar sampai class kat tingkat 3 (mcm la mami x tau blk tu kat mana ke daddy takut ada orang ngurat mami..heheh)…dan lps je class, mami terus g blk daddy kat tinggat bawah…ada lak student dia dlm blk tu…student tu sama lak masa class mami pagi tadi…budak iran…emm…mami rasa sweet sgt that moment…lpas tu terus g mkn…7 thn dulu..mami selalu tunggu daddy kat bas stop dpn C07 or kat dpn KTDI…masa tu malu2..skrg dah x maalu..sume tau daddy tu my husband and Azimah is Dr. Izni’s wife…

ahad lps..g The Zon (duty free)..daddy blanja beg skolah…daddy kat takkan nak jadi kanak2 riang lagi…so phm2 je la…tq daddy for e’thing..mami tau daddy ialah org pertama yg happy bile mami kata mami nak sambung…daddy kata lps ni buat Phd pulak laa kat oversea..bole bwk blk merc baru..hahah…berangan je laa…

I love u daddy…

i hope i can be like u…u r my Dr now..hahahha

ok laa..nak solat jap…kul 2 ada class lagi..advanced design of steel…

Advertisements

Entry Filed under: Uncategorized

2 Comments Add your own

  • 1. ucufan  |  January 1, 2009 at 11:31 am

    dah agak dah curi2 jumpa pakwe dulu.. lagi tak mo ngaku

  • 2. amisah  |  January 2, 2009 at 12:06 am

    ahahahhaha…
    teringat plak masa khemah ukur…
    so sweeeeetttttt…..
    xleh tahan gak tgk muka en. izni tersipu2…
    hehehhehe…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to comments via RSS Feed

Pages

Categories

Calendar

January 2009
M T W T F S S
« Dec   Mar »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Most Recent Posts

 
%d bloggers like this: