mademe tussauds

December 24, 2008 mrs1zn1

emmm..ni cite lama…saje je nak kongsi ngan semua…dah 2 thn dah g mademe tussauds ni…best…masa tu illya baru je 1 1/2 thn..masuk je dlm mademe tussauds ni..dia terus nangis..sampai la blk..x tau le nape…ngeri gak dibuatnya…

mademe tussauds ni terletak di tgh2 kota london…masa tu mami n family g london ngan ina_ariif from l’boro…kitaorng g 2 mlm..hari pertama tu shopping dulu kat Oxford Street…ni tmpat wajib bg sape2 yg visit london…lps tu pergi harrods…tgk2 je..mana mampu beli..kalo ada pun brg sports daddy jer….

007

ni gambar berhantu kat harrods…berebut2  nak amik gambar kat gambar ni…hehhe…mami pun same la jugak..

ok..cita pasal mademe tussauds…sume org tau kat sini sume artis2 or mereka2 yg mengharumkan nama negara (ye ker) akan dibentuk semula menggunakan lilin…kalo tgk jauh nampak mcm real..tapi bile dekat lagi la mcm real ..hehhe…ni ada gambar2 kat sana…so layan je la ….

018

026

028

032

033

055

070

hai…daddy…x ingat ke anak bini..bagi can..dia lebih2 lak…sib baik ngan patung kan..hehhe…

071

075

diorng ni besar rupenya…terasa betapa keciknya badan org2 asia cam mami ni…apa2 pun mami dan rombongan cik kiah happy sgt2 g sini..kalo laa london tu dekat..rasanya dah pergi lagi dah…maybe skrg ni ada muka2 baru dlm tu kan….mami pun nak jadi org glamor jugak la…mana la tau kan…hehhehh

ok..esok x’mas..kalo kat UK dulu..sehari lepas x’mas iaitu 26 hb..ialah BOXING DAY…shopping la…masa ni berhabis habisan…sethn sekali kan..org putih sibuk raya..kite pun tumpang ler sekali…pastu kalo kat tmpt keje..seminggu b4 x’mas dah ada party..mcm2 party la…mknan jgn ckp la…tapi telan air liur je la…hehheh…pastu diorg dpt present…mami pun dpt jugak..best nye kalo diingat2 blk…ni x’mas ke 2 mami kat mesia…i’Allah..kalo ada rezeki kite jumpe lagi…mmg teringin sgt2 nak g UK blk…rindu nya kat CARBOOT….Nottingham…i miss u…

 ok chow dulu…

Advertisements

Entry Filed under: Uncategorized

3 Comments Add your own

  • 1. amisah  |  December 26, 2008 at 1:12 am

    aku rasa aku tau nape illya asik nangis je dalam tuh.. ntah2 patung2 tuh berhantu kot… uish! iyalah, dah rupa pun memang cam org betul… xleh ckp jek…
    ntah2 diorang tuh hidup bila tgh mlm… macam night at museum tuuh…. uish! ngeri plak…

    macam xdek beza plak org betul dgn org lilin dalam gambo korang yg dgn ratu elizabeth tuh…

  • 2. mast  |  December 26, 2008 at 2:14 am

    selamber giler cik izni peluk jlo gitu.. wrkkkkk!

  • 3. mrshenri  |  December 27, 2008 at 5:40 pm

    takpe… airasia dah ada. boleh book awal utk tiket murah. bolehlah selalu kita berboxing di UK 😉 boxing tahun ni best ko. credit crunch, so retailer semua buat jualan murah giler2 utk clear stok utk stay afloat. memang sakan ler. org notts pun bkn main lg skrg, berboxing jauh2 ko. sampai ke cheshire oak dan york. maklumlah diorg ni generasi yg dapat elaun banyak. masa zaman kita hidup cukup2 mkn jek kan. dah start course eh/ all the best… no hall punya sbb ko ada Dr. kat dalam rumah.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to comments via RSS Feed

Pages

Categories

Calendar

December 2008
M T W T F S S
    Jan »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Most Recent Posts

 
%d bloggers like this: