hubby x sihat lagi

December 24, 2008 mrs1zn1

pagi ni hujan lebat sekali..dr mlm semalam…sejuk dan nyaman jer kan…mami g keje sorang2 pagi ni…drive dlm hujan lebat…

daddy mc hari ni..demam x baik lagi. mlm tadi lps makan, bawa daddy g clinic kali ke 3 dlm minggu ni..mula2..g clinic sbb kaki terseliuh masa main bola..bengkak bukan main..dr kat penawar kata better g hospital.kene x-ray sbb takut patah…malm tu gak bawak g HSAJB..buat x-ray…dan alhamdulillah..kaki daddy ok…ngada2 je lebih…heheh

kali kedua g sbb daddy sakit kepala…bdn panas sgt…mami sapu air asam satu badan pun x kurang gak panas daddy…dan smlm kali ke3 bawa g clinic lagi…demam dan sakit kepala x baik lagi…doc kata xde ape2..cuma virus je…emm…tu la daddy..keje kuat sgt..tidur x ckp…sian daddy kan..illya pun tumpang sekali la hari ni..x g nursery….tidur di buai mimpi pg tadi..sedih je nak g keje..heheh

smlm dah bayar dah yuran nursery illya..RM1276…lebih mahal dr yuran master mami…tapi utk anak kan…harapan mami illya jadi anak yg berjaya dunia akhirat…mami dan daddy hanya mampu bagi ilmu dan kasih sayang jer…

mami baru je register subjects..mami amik

  • advanced construction material
  • advanced design of steel structures
  • philosophy of  science and sosial development

semuanya 8 kredit…bole ker? bole kot kan…ok la..nak g RMC jap…ada meeting…chow dulu..tata…

 
Advertisements

Entry Filed under: Uncategorized

2 Comments Add your own

  • 1. amisah  |  December 24, 2008 at 1:44 am

    sabao na chema…
    dugaan suma tuh…
    you can do it! you can do it bebeh!

  • 2. Nisa  |  December 24, 2008 at 3:44 am

    hihi..chaiyok che ma!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to comments via RSS Feed

Pages

Categories

Calendar

December 2008
M T W T F S S
    Jan »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Most Recent Posts

 
%d bloggers like this: