hati gunda – gulana

December 23, 2008 mrs1zn1

hati sape yg gunda tu?? entah laa.. dah 2-3 hari hati mami mcm x sedap je..mcm2 pikir…sume keje tergantung..nak daftar subek pun x bole lagi sbb x dpt lg IDD tu….slow betul la sps tu buat keje…

mami sambung master start sem ni..29 nov ni start ler class…buat part time jer…tu la dok risau ni..bole ker nak blajar?? mami pun x tau nape mami nak blajar..bkn nye nak sgt pun…tapi sbb dah bergaul ngan org2 terpelajar ni..rasa begitu kerdil diri ini…mami pun dpt sokonagn padu dr my lovely hubby..dia yg sungguh2 suh mami sambung master..utk masa depan katanya…so…nak sedapkan hati semua org…mami pun daftar la..yuran my hubby kata dia uruskan..so lega ler…

so ingat sem ni nak amik 8 credit jer…kalo bole nak habiskan dlm 2 thn ni…pastu nak wat ape? entah ler..tunggu je la…biar Allah yg menentukan…

sakit kepala dr smlm..daddy dok kutuk2…blm belajar dah skit2…sabar je laa..illya pun ada kat opis ni..tgh idur..sian dia tidur beralaskan sejadah jer….sib baik ada selimut ngan bantal …mmg bwk dr umah..sbb illya selalu ikut g opis mami ni…sian dia hari2 dok hantar nursery…slm dia dah  bgtau mami…dia x nak g childcare esok..sian pulak dgr…tu yg bwk dtg opis…tapi bile dah kat opis..computer ni dia yg punya…dok main game la, tgk youtube laa…terpaksa la pinjam pc daddy….

Advertisements

Entry Filed under: Uncategorized

6 Comments Add your own

  • 1. mast  |  December 23, 2008 at 7:44 am

    weh, toksah risau ler.. pelan2 belajau.. insyaAllah.. ko jenis pickup laju beb.. hehehe

  • 2. ucufan  |  December 23, 2008 at 8:49 am

    alahai che ma…dont worry la… boleh punya.. jgn takut…belajor rajin2 ek

  • 3. mrshenri  |  December 23, 2008 at 2:35 pm

    nak start msc course…cayalah!!! you can do it ima!!! didoakan Allah permudahkan segala dan success dpt msc!!!

  • 4. amisah  |  December 24, 2008 at 1:18 am

    belajar rajin-rajin tau mami =)
    chaiyok chema!

  • 5. Nisa  |  December 24, 2008 at 3:49 am

    chema, skrg keje katne? hihi.sibuk tanya 🙂

  • 6. mrs1zn1  |  December 24, 2008 at 12:45 pm

    aku RO kat UTM ler…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to comments via RSS Feed

Pages

Categories

Calendar

December 2008
M T W T F S S
    Jan »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Most Recent Posts

 
%d bloggers like this: