saje je try…

December 18, 2008 mrs1zn1

salam semua…ni entry mula2..tak tau nak tulis ape…maklumla budak baru blajar…hehheh…byk benda yg mami x tau pasal blog2 ni..tapi bile tgk kawan2 mami sume ada blog..tu yg membuak2 perasaan nak juga ada blog sendiri ni…emmm..ape lagi eik…pada semua yg baca blog ni..time kasih byk2…kite share ape yg patut eik…mami mintak kawan2 mami tlg mami memajukan diri mami yg dari dulu x maju2 lagi….bile nak maju pun x tau la…heheh…ok guys…chow dulu…ape2 pun layan je la….

Advertisements

Entry Filed under: Uncategorized

2 Comments Add your own

  • 1. amisah  |  December 18, 2008 at 8:44 am

    welcome chema ke dalam dunia memblog!
    best boleh tukar2 cerita dalam dunia yang sgt bz ni kan?
    jgn lupa update ok!

  • 2. mast  |  December 19, 2008 at 6:33 am

    elooo kakak.. welcome to blogosphere beb..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to comments via RSS Feed

Pages

Categories

Calendar

December 2008
M T W T F S S
    Jan »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Most Recent Posts

 
%d bloggers like this: