keluarga mami

December 18, 2008 mrs1zn1

illya_22

ini la keluarga bahagia mami…gambar ni 4 thn lps..tanggal 19.11.2004 jam 8.40 mlm…mami selamat lahirkan puteri sulung kami ILLYA MAISARA IZNI SYAHRIZAL..seberat 3.46 kg di Queen Medical Center (QMC), Nottingham, UK…masa tu illya masih lendih2 lagi..harum je bau masa tu…

dsc014651

ni pulak masa 1st b’day illya…meriah sungguh..b’day party merangkap open house…ramai gak tetamu lebih kurang 100++…ramai kan…masa tu mami masak nasi ayam, spegetti, puding jagung, dan kuih muih skit…kat UK mana nak tempah2..so nak x nak…masak sendiri laa…

dsc04690

ni pulak gambar illya masa her b’day party kat NURI..dah 4 thn dah anak mami kan…masa ni mami buatkan choc cake, apam pecah, dan egg tart…tu sume classmate illya di J4 RED at NURI.

dsc04683

mami suka gambar ni..ni gambar nak tayang tudung baru…heheh…ni kat rumah mami kat Tmn Pulai Indah, JB..

dsc04708

ok..ni pulak my new family potret…masa raya haji di melaka….baju sari tu mami kirim kat kawan mami..FANOR..kat Qatar..cantikkan…tq fanor…tudung tu cantik tak? tudung CT tau….mami beli kat Hajabar@ angsana…panas je telinga pagi tu kene kutuk ngan daddy…sabar je la…

Advertisements

Entry Filed under: Uncategorized

5 Comments Add your own

  • 1. amisah  |  December 18, 2008 at 8:48 am

    lawalah rumah ko kat jb chema!
    perabot antik tuh!

  • 2. Nisa  |  December 18, 2008 at 10:06 am

    Selamat berblog che ma!! hehe..dah besor ye anak dara..bila nak ada adik?? hihi

  • 3. ucufan  |  December 18, 2008 at 9:29 pm

    cantik ah bila dah siap baju tu che ma…

    • 4. mrs1zn1  |  December 19, 2008 at 12:35 am

      raya haji..sume kata cantik..nanti nak kirim kat ko lagi..heheh

  • 5. mast  |  December 19, 2008 at 6:34 am

    cantik ape tudung ko.. ala chema.. laki ni bukan reti sangat bab2 tudung.. huhuhu.. ampun cik izni.. ampuunn


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to comments via RSS Feed

Pages

Categories

Calendar

December 2008
M T W T F S S
    Jan »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Most Recent Posts

 
%d bloggers like this: